Jogi tájékoztató

Tisztelt hirdetők és oldal látogatók!

Jelen internetes oldal üzemeltetői tájékoztatják az itt hirdető személyeket, valamint az oldal látogatóit, hogy az oldal kizárólag társ- és szexpartner keresés célját szolgálja.

Szexuális szolgáltatást nyújtani jogszabályba ütközik, és büntetést von maga után, az alábbiak szerint:

1999. évi LXXV. törvény " a szervezett bűnözés, valamint az azzal összefüggő egyes jelenségek elleni fellépés szabályairól és az ehhez kapcsolódó törvénymódosításokról "

11. § Tilos írásban, kép- vagy hangrögzítő, illetve más berendezés útján szexuális szolgáltatást felajánlani, azt hirdetni vagy ilyen cselekményekben közreműködni.

1999. évi LXIX. törvény "a szabálysértésekről - A szexuális szolgáltatás felkínálásának, hirdetésének tilalma "

145. § (1) Aki a külön jogszabályban meghatározott tilalmat megszegve szexuális szolgáltatást írásban, kép- vagy hangrögzítés, illetőleg más berendezés útján felkínál, reklámoz vagy az ilyen cselekményben közreműködik, százezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható. (2) Az (1) bekezdésben meghatározott szabálysértés miatt az eljárás a rendőrség hatáskörébe tartozik.

A fenti jogszabályok betartása mindenkire kötelező!

A SweetSecret.hu szerkesztősége felhívja tisztelt Hirdetői figyelmét a fentiek figyelembevételére és egyúttal közli, hogy a honlapon megjelentetett hirdetések esetében, a fentiek tekintetében semmiféle felelősséget nem vállal!

A weboldalra kizárólag társkereső hölgyek adhatnak fel hirdetést! Akiről kiderül, hogy a fenti törvényt nem tartja be, azt az oldalról előzetes figyelmeztetés nélkül törli a szerkesztőség!