Masszázs-szalon

Ha Ön pihenésre, kikapcsolódásra vágyik, ajánljuk figyelmébe szolgáltatásunkat.

Budapest belvárosában található masszázsszalonunkban kedves, kellemes lányok és fiúk várnak minden megfáradt, agyonhajszolt vagy éppen elhanyagolt Hölgyet / Urat egy diszkrét, lazító, stresszoldó, esetleg erotikus masszázsra 14-06-ig, de egyéni igény szerint bármely más időpontban is. Ha Ön kedves Hölgyem / Uram kimerült, vagy csak egyszerűen nincs kedve kimozdulni otthonából, masszőrünk készséggel meglátogatja - előzetes időpont egyeztetés után.

A masszőrök nagyon szolgálatkészek, a vendégek különleges kívánságait is teljesítik.

A fenti szolgáltatások szexuális együttléttől mentesek!

A masszázsról röviden, avagy mit is kaphat nálunk:

Az erotikus masszázs nem valamiféle szexuális trükk és nem szexuális aktus, inkább egy érzékileg felfokozott, de ellazult állapotot eredményez, melyet a megfelelően alkalmazott masszázs kiváltotta simogatás okoz. Az erotikus masszázs több, összefüggő fázisból áll:

"Mivel a masszázs az érzékekhez szól, ezért érzéki. Nem szükségszerűen, de lehet erotikus is. Csak egyetlen tanács: simogasson lágyan és könnyedén, legyen érzéki és ne feledkezzen meg az erogén zónákról. Ez minden." - Byron Scott neves masszőr.

A masszázs révén fokozatosan megszabadulhat az ártalmas feszültségektől, nyitottabbá válhat mások és rohanó világunk következményeként elhidegült szerettei iránt, ismét fontossá válik általa az érintés, a fizikai kontaktus...

A masszázs természetesen nem mindenható csodaszer, de mivel hatásos és elérhető, ezért praktikus. Alkalmazásával levezethetők a testi és szellemi feszültségek. Ezáltal teljesebb életet élhet, csak ajánlani tudjuk Önnek.